Wandeling

Vagebond kent verschillende leuke uitgaansplekken voor de vagebondjes, waar ze zich helemaal kunnen uitleven! Heerlijk plezier kunnen maken, spelen, snuffelen, stoeien of door het water, bos of heide kunnen rennen en tussendoor een aai over hun bol kunnen komen halen. Saai wordt het nooit.

Op de homepage wordt er ook elke dag een foto geüpload waar we zijn geweest en dan zie je wellicht je vagebondje helemaal in zijn/haar sas of bezoek de social media pagina’s

  • Intagram

De honden gaan los op de toegestane loosloopgebieden.
De aller eerste wandeling en kennismaking met de andere vagebondjes doen we meestal in een omheind gebied. Op het moment dat hij of zij zich veilig en fijn genoeg voelt in de groep en wanneer je vagebondje en Claudia goed afgestemd zijn op elkaar, gaan we uit het omheinde gebied en op pad.

De Vagebondroedel bestaat uit maximaal 7 honden en de wandeling duurt een 1 uur. Dat betekend dat de honden 1,5 tot 2 uur van huis weg zijn. Na de wandeling breng ik de vagebondjes weer naar huis en mochten de vagebondjes wat nat geworden zijn, door het spelen en springen in het water of een goede plensbui, dan maak ik ze handdoek droog. Zorg er dan wel voor dat je een handdoek hebt klaarliggen bij binnenkomst.

Als ik je vagebondje thuis heb afgezet, krijgen ze een frisse bak met vers water en eventueel eten. Vagebond is een kleinschalige, gezellige, knusse hondenuitlaatservice met boordevol aandacht en liefde voor je vagebondje en de roedel.

wandeling